glas

Glasarbejde

Hos L.Nicolaysen udfører vi alle former for snedkerarbejde, også glasarbejde i forbindelse med for eksempel udskiftning af vinduer eller døre med glas i.

 

 

Vinduer
Vinduer tjener flere forskellige formål. Først og fremmest giver demulighed for, at sollyset kan trænge ind i husets rum. Det skaber en følelse af mere liv, men vinduer kan også skabe en følelse af, at rummet er større og mere luftigt. Derudover er vinduerne også med til at tegne husets facade udadtil. I den forbindelse er der stor forskel på, hvordan vinduer ser ud, og hvilke vinduer, der passer til hvilke typer af huse. Vinduer er med andre ord uundværlige i enhver bygning. Hos L.Nicolaysen er vi bevidste om vigtigheden af vinduernes udseende og placering på en bygning. Når vi udskifter eller sætter nye vinduer i, så gør vi det altid med respekt for det samlede arkitektoniske præg, som bygningen har. Desuden er udgangspunktet for vores arbejde altid kundens egne præferencer. Du kan derfor trygt sætte os til at stå for udskiftningen af dine vinduer.

Vinduerne er det sted i en bygning, hvor der lettest slipper varme ud. Derfor er det fornuftigt at skifte til de mere energibesparende vinduer, som for eksempel termoruder. Hos L. Nicolaysen udskifter vi også termoruder, så du kan holde varmen inde i huset og spare penge på varmeregningen.

Glasdøre
Glasdøre giver en unik mulighed for at lukke lys ind i huset. Man kan også få glasdøre til at adskille rum. Udover at det giver mere lys i rummene, så skaber det også en følelser af mere rum og luft selvom døren er lukket. Glasdøre bliver stadig mere populære, og hos L. Nicolaysen har vi mange års erfaring med glasarbejde, og herunder udskiftning af glasdøre. Så ønsker du en ny eller en udskiftning af en eksisterende glasdør, så tøv ikke med at kontakte os.

Vi har erfaringen – kontakt os i dag!
Vi har gennem vores mere end 40 års levetid haft masser af opgaver med glas. Vi har derfor en stor viden og indsigt i, hvad arbejdet med glas kan indebærer. Du får derfor en effektiv og professionel håndtering af de projekter, du overlader til os. Hvis du har spørgsmål eller brug for råd og vejledning, så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud til dig.

Du kan finde vores kontaktoplysninger ved at klikke her.