tilbygning

Om- og tilbygninger

Vi er behjælpelige med alle byggeopgaver. Vi samarbejder med gode kollegaer inden for VVS, el, maling, kloak, murer og jord og beton og varetager gerne kontakten til myndighederne mht. byggetilladelser m.m.

Hvad er om og tilbygning?
Der kan pludselig opstå behov for ombygninger eller tilbygninger. Typisk sker det i forbindelse med en familieforøgelse. Afhængigt af behovene og ens økonomi kan ombygningen finde sted på mange forskellige måder. Køkkenet er også et populært sted at bygge om. Mange har således i dag fået bygget køkkenet om til et såkaldt samtalekøkken, der passer bedre ind i det moderne liv. I tilfælde af at familien udvides kan det tit betale sig at lave en tilbygning frem for at købe nyt. Her er der nogle forskellige ting at tage højde for.

Byggetilladelser
Når man skal udvide sin bolig med en tilbygning, så skal man søge om tilladelse hos myndighederne – en såkaldt byggetilladelse. Du kan læse mere om byggetilladelser ved at følge dette link. Som nævnt påtager vi os gerne ansvaret for at indhente byggetilladelser!

Arkitektur
Når der bygges om eller til et hus eller en bygning, så er det vigtigt, at der er tænkt over udseendet af tilbygningen, så den på en eller anden måde passer sammen med resten af bygningen. I den forbindelse yder vi også gerne rådgivning og sparring, hvis du har brug for idéer til tilbygningens udseende.

Saml projektet hos os
Vi påtager os gerne ansvaret for at fungere som tovholder på dit byggeprojekt. I den forbindelse sørger vi for både det juridiske, byggetilladelsen, og det konkrete håndværksarbejde, der skal udføres for at gøre din drøm til virkelighed. Du kan læse mere om vores totalentreprise ydelse ved at klikke her.

Kontakt os i dag
Har du spørgsmål til til- og ombygninger så er du mere end velkommen til at kontakte os. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud, som matcher dine behov til dit nye byggeprojekt. Du kan finde vores kontaktoplysninger ved at klikke her.