tomrer

Tømrer og snedker

Vi er et velkendt tømrerfirma, som har eksisteret i mere end 40 år. Vi har gennem årene samlet en masse ekspertise og erfaring, som gør os i stand til at tilbyde at udføre alle ydelser inden for tømrer- og snedkerarbejde.

 

 

Tømrerarbejde dækker over nybyg, tilbyg, ombygninger eller renovering af ældre boliger. Herunder beskæftiger vi os også med at bygge tage, terrasser og altaner. Mulighederne for hvad vi kan klare dækker altså over alle former for tømrerarbejde. Desuden udfører vi også en bred vifte af snedkeropgaver såsom køkkenrenovering, døre og vinduer. Herunder kan du få et overblik over de mest typiske tømrer- og snedkeropgaver, som vi udfører:

  • Nybyg
  • Tilbyg
  • Tag
  • Køkkenrenovering
  • Døre og vinduer
  • Trapper
  • Træterrasser
  • Altaner

Der kan være forskellige årsager til at man fx skal have nyt tag, en altan, tilbygninger eller nybygninger. I alle tilfælde er vi klar over vigtigheden af, at arbejdet bliver udført efter kundens præferencer. En boligs udseende kan for eksempel have en høj personlig værdi for boligejeren. Derfor går vi meget op i at følge vores kunders ønsker og overholde de aftaler vi laver med hinanden.

Kvalitet og professionalisme i udførelsen
Hos L.Nicolaysen har vi som nævnt mere end 40 års erfaring som tømrer- og snedkerfirma. De mange år på markedet har givet os en bred vifte af samarbejdspartnere og tilfredse kunder. De tilfredse kunder er alfa og omega for os, og derfor går vi altid til enhver opgave, stor som lille, med høj grad af professionalisme og garanterer for kvalitet i slutproduktet. Det har været vores tilgang til de opgaver vi udfører lige fra virksomhedens spæde opstart, og vi tror på, at det er derfor vi har opbygget et så solidt renomme og en bred og tilfreds kundekreds.

Kontakt os i dag!
Hvis du går rundt med drømme om at bygge ud, bygge til eller måske bygge noget helt nyt, så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os. Vi tager med glæde imod dine opkald og giver dig gerne gode råd og vejledning i forbindelse med dine projekter. Hvis du fortæller os mere om det projekt du gerne vil have ført ud i livet, så strikker vi også gerne et uforpligtende tilbud sammen til dig. Hos L. Nicolaysen modtager vi hellere et opkald for meget end et for lidt. Så tøv ikke med at kontakte os. Du kan finde vores kontaktoplysninger ved at klikke her.