entreprise

Totalentreprise

Hos L.Nicolaysen tilbyder vi totalentreprise ved om- og tilbygninger. Står du med et stort byggeprojekt, hvor der skal koordineres mellem flere faggrupper? Vi klarer den for dig

 

Planlægning
I den første fase af byggeprojektet skal der idéerne på tegnebrættet og planlægges. Her er der mange tråde der skal samles og højst sandsynligt en del forskellige faggruppers arbejdskraft, der skal koordineres og igangsættes på de rigtige tidspunkter. Hvis man ikke har erfaring med større byggeprojekter, så kan det være svært at overskue den del af processen. Hos L.Nicolaysen har vi flere års erfaring med totalentreprise, og vi tilbyder derfor at påtage os rollen som planlægger og koordinator.

Gode samarbejder
Vi har gennem vores mange års erfaring med tømrer- og snedkerarbejde rundt om i landet opbygget et bredt netværk af håndværkere, så vi kan hurtigt strikke et team sammen, der er passende til de projekter, der skal samarbejdes om.

Vi tager ansvaret
Vi ved, at med totalentreprise følger der et stort ansvar. Det er imidlertid et ansvar vi med glæde tager på os. Vores mange år i branchen har gjort os selvsikre nok til at påtage os den store opgave og ansvar der følger med totalentreprise. Vi sætter samtidig en ære i det ansvar, vi tager på os og udfører opgaven med en høj grad af professionalisme og tilstræber os altid et slutprodukt af høj kvalitet. Vi tager altså ansvar for hele opgaven fra projektstart til overlevering.

Rådgivning og vejledning
Vi tilbyder rådgivning ved om- og tilbygning, og vi har også stor ekspertise inden for renovering. Hvis du har nogle spørgsmål eller har brug for gode råd til dit byggeprojekt, så stor vi uforpligtende klar til at tage en snak.

Kontakt os i dag
Hvis du har et stort byggeprojekt, som du ønsker, at vi skal tage ansvaret for, så er du mere end velkommen til at ringe eller skrive til os i dag. Har du eventuelle spørgsmål til, hvad totalentreprisen indebærer eller andet, så skal du endelig bare kontakte os. Vi modtager hellere et opkald for meget end et for lidt. Du kan finde vores kontaktoplysninger ved at klikke her.